Nincs engedélyezve a javascript.
borkosi_copy-1.jpg

Élje át Ön is a Matias életérzést!

Várjuk szeretettel ócsárdi pincészetünkben, ahol egy vezetett borkóstoló során megismerkedhet a Matias Borászat különleges tételeivel, és bepillantást nyerhet a borkészítés kulisszái mögé! Legyen gazdagabb olyan ízélményekkel és pillanatokkal, amelyek után másképp, még felszabadultabban gondol majd a borozás élményére!

Borkóstolóink tartalmát mindig az egyedi megkeresések alapján, az adott társaság ízlését és igényeit szem előtt tartva állítjuk össze, ennek megfelelően készítjük el csomagajánlatainkat. Kóstolótermünk maximum 30 fős társaságok befogadására alkalmas.

Kóstolóinkon a részvétel csak előzetes bejelentkezéssel, az igények átbeszélését és időpont-egyeztetést követően lehetséges.

Várjuk szíves megkeresését a rendezveny@matias.hu címen!

   

eskuvo-1.jpg

Tegyük együtt még különlegesebbé a nagy napot!

A finom borok fontos részét képezik egy önfeledt lakodalomnak, a Matias Borászat pedig az esküvőre szánt kerettől függően minden ifjú párnak segítséget nyújthat a számukra leginkább megfelelő megoldás megtalálásában – hogy az esküvő napján minden koccintáskor egyre közelebb érezhessék magukat egymáshoz és szeretteikhez. 

Azoknak, akik elsődlegesen a kiváló ár-érték arányt tartják szem előtt, folyóborainkat és bag-in-box csomagolásainkat ajánljuk. Ezek a megoldások – akárcsak palackozott boraink – magukban hordozzák a Matias minőséget, ugyanakkor lehetőséget kínálnak az ifjú párnak a költségek csökkentésére.

Ha azonban valami igazán különlegesre vágynak, lehetőséget kínálunk egyedi címkés palackok rendelésére is. Az ifjú pár neve, egy szívmelengető fotó, esetleg egy gyönyörű idézet jelenjen meg a borcímkén? Bármi lehetséges! A Matias Borászat a megfelelő borok kiválasztásától egészen a címke megtervezésén és felragasztásán túl a palackok kiszállításáig támogatja a párt az elképzeléseikben. Az egyedi címkés borok tökéletes köszönőajándékként szolgálhatnak, vagy akár az asztali dekoráció részeként is jól mutathatnak.

Ha a nagy napra készülnek, és szeretnének örömet okozni a borkedvelő násznépnek, keressenek bennünket bátran a rendezveny@matias.hu címen, mi pedig igyekszünk Önökkel közösen megtalálni a lehető legjobb megoldást esküvőjükre!

   

ceges.jpg

Csapatépítő, céges vacsora vagy családi összejövetel?

Egyedi címkével ellátott Matias borok rendelésére természetesen minden alkalomra lehetőséget biztosítunk.

Akár nagy tételben gondolkodik, akár szűk körben való ünnepléshez keresi a tökéletes borokat, a Matias Borászat az igények egyeztetését követően egyedi ajánlatot készít Önnek, közösen megtalálva a legideálisabb megoldást az alkalomra. Ráadásul 2023. november 16-tól adómentes a közvetlenül a borászattól vásárolt, palackozott borok ajándékozása, így kifejezetten kedvező feltételekkel lepheti meg munkatársait, üzleti partnereit. A bort mi biztosítjuk, Önnek csak a hangulatról kell gondoskodni!

Kérje egyedi ajánlatunkat a rendezveny@matias.hu címen!