Nincs engedélyezve a javascript.

Esküvői ajánlatunk

Tegyük együtt még különlegesebbé a nagy napot!

 

A finom borok fontos részét képezik egy önfeledt lakodalomnak, a Matias Borászat pedig az esküvőre szánt kerettől függően minden ifjú párnak segítséget nyújthat a számukra leginkább megfelelő megoldás megtalálásában – hogy az esküvő napján minden koccintáskor egyre közelebb érezhessék magukat egymáshoz és szeretteikhez. 

Azoknak, akik elsődlegesen a kiváló ár-érték arányt tartják szem előtt, folyóborainkat és bag-in-box csomagolásainkat ajánljuk. Ezek a megoldások – akárcsak palackozott boraink – magukban hordozzák a Matias minőséget, ugyanakkor lehetőséget kínálnak az ifjú párnak a költségek csökkentésére.

Ha azonban valami igazán különlegesre vágynak, lehetőséget kínálunk egyedi címkés palackok rendelésére is. Az ifjú pár neve, egy szívmelengető fotó, esetleg egy gyönyörű idézet jelenjen meg a borcímkén? Bármi lehetséges! A Matias Borászat a megfelelő borok kiválasztásától egészen a címke megtervezésén és felragasztásán túl a palackok kiszállításáig támogatja a párt az elképzeléseikben. Az egyedi címkés borok tökéletes köszönőajándékként szolgálhatnak, vagy akár az asztali dekoráció részeként is jól mutathatnak.

Ha a nagy napra készülnek, és szeretnének örömet okozni a borkedvelő násznépnek, keressenek bennünket bátran a rendezveny@matias.hu címen, mi pedig igyekszünk Önökkel közösen megtalálni a lehető legjobb megoldást esküvőjükre!